HOSTINEC JAMI

 

MENU IBA NA ROZVOZ

Objednávky menu na nasledujúci deň do 14:00 hod.

 

Pondelok  28. 7. 2025

Cesnaková

I.     Tortila plnená kuracím mäsom, zelenina, dressing (1, 3, 7)

II.    Bratislavské bravčové pliecko, cestoviny (1, 3)

 

                    Utorok  29. 7. 2025                       

Guľášová

I.       Kuracie rezy, nivový preliv, ½ dusená ryža, ½ hranolky, obloha  (1, 7)

II.      Boloňské špagety, sypané syrom (1, 7)

 

Streda  30. 7. 2025

Sedliacka

I.     Námornícke hovädzie mäso (hov. mäso, čer. víno, rajčinová omáčka, varené vajíčko), dusená ryža (1, 3)

II.    Čevabčiči s cibuľkou, varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)

 

Štvrtok  31. 7. 2025

Ovarová

I.       Segedínsky guľáš, kysnuté knedle (1, 3, 7)

II.      Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, kyslá uhorka (1, 3, 7)  

 

Piatok  1. 8. 2025

Kulajda

I.       Lahôdkové bravčové karé, ryža, šalát (1)

II.      Fazuľové struky na smotane, varené vajíčka (2ks), mastené zemiaky (1, 3, 7)

III.     Domáca tvarohová žemľovka s jablkami (1, 3, 7)

 

 

III.     Vyprážaný syr, varené zemiaky/hranolky, tatárska omáčka                                               8,50

IV.     Zeleninový šalát, dľa dennej ponuky, dressing, pečivo                                                      7

V.      Vyprážaný bravčový rezeň (200g), varené zemiaky, zeleninová obloha                              9,80

VI.     Prírodné kuracie prsia (200g) so šunkou a syrom, ½ hranolky, ½ ryža, obloha (1, 7)         9,70

 

Príprava jedál MENU III. IV. V. a VI.  trvá 20-30 minút!

 

Hmotnosť mäsa v surovom stave 120 g.

Hmotnosť prílohy: zemiaky 200 g, hranolky 200 g, ryža 150 g, knedle 160 g, cestoviny 200 g.

Zmena v jedálnom lístku vyhradená. Tel.: 041/59 891 40, mobil: 0948 116 072

Alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, jačmeň, ovos, kamut) a ich výrobky, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové bôby a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Kysličník siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.