HOSTINEC JAMI

Jedálny lístok - denné menu od 11:00 hod. do 13:00 hod.

Cena denného menu 6,50 - €

 

Pondelok 26. 5.  2025

Šošovicová na kyslo

I.     Tortila plnená kuracím mäsom a zeleninou, obloha (1, 7)

II.    Bravčové mäso na šampiňónoch, dusená ryža, kyslá uhorka (1)

 

                     Utorok 27. 5.  2025                      

Kapustová

I.     Kuracie prsia so šunkou a vajcom, ryža, obloha (1, 7)

II.    Poľovnícka kapsa, varené zemiaky (1, 7)

 

Streda 28. 5.  2025

Krúpková

I.       Cigánska hovädzia pečienka, ryža (1)

II.      Mäsová zmes „FORTUNA“(kur. mäso, brav. mäso, slanina, syr), varené zemiaky, obloha  (1)

 

Štvrtok 29. 5.  2025

Vývar s cestovinou

I.       Segedínsky guľáš „ŠPECIAL“, domáce knedle  (1, 3, 7)

II.      Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky, šalát (1, 3)

 

Piatok 30. 5.  2025

Rascová s vajcom

I.       Kuracie prsíčka s mozzarellou a rajčinami, ryža, obloha (1, 7)

II.      Grilovaný hermelín s brusnicami, varené zemiaky, tatárska omáčka (3, 7)

III.     Domáca žemľovka s jablkami a tvarohom (1, 3, 7)

 

 

III.     Vyprážaný syr, varené zemiaky/hranolky, tatárska omáčka                                               8,50

IV.     Zeleninový šalát, dľa dennej ponuky, dressing, pečivo                                                      7

V.      Vyprážaný bravčový rezeň (200g), varené zemiaky, zeleninová obloha                              9,80

VI.     Prírodné kuracie prsia (200g) so šunkou a syrom, ½ hranolky, ½ ryža, obloha (1, 7)         9,70

 

Príprava jedál MENU III. IV. V. a VI.  trvá 20-30 minút!

 

Hmotnosť mäsa v surovom stave 120 g.

Hmotnosť prílohy: zemiaky 200 g, hranolky 200 g, ryža 150 g, knedle 160 g, cestoviny 200 g.

Zmena v jedálnom lístku vyhradená. Tel.: 041/59 891 40, mobil: 0948 116 072

Alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, jačmeň, ovos, kamut) a ich výrobky, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové bôby a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Kysličník siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.