HOSTINEC JAMI

CENA 6,50 €

 

MENU IBA NA ROZVOZ

Objednávky menu na nasledujúci deň do 14:00 hod.

 

Pondelok 17. 11. 2025

Francúzska

I.     Bravčové rebierko so šunkou a vajcom, dusená ryža, obloha (1, 3)

II.    Boloňské špagety sypané syrom (1, 7)

 

                          Utorok 18. 11. 2025                       

Šošovicová s párkom

I.     Kurací prsný steak, nivový preliv, varené zemiaky, obloha (1, 7)

II.    Uhorský guľáš, chlieb (1)

 

Streda 19. 11.  2025

Brokolicová

I.       Domáca sekaná, zemiaková kaša, čalamáda (1, 3, 7)

II.      Bravčový závitok, smotanová omáčka, cestoviny (1, 3, 7)

 

Štvrtok 20. 11.  2025

Vývar s cestovinou

I.       Sviečková na smotane, kysnuté knedle (1, 3, 7)

II.      Plnený kurací rezeň „GORDON BLEU“, mastené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)  

                                                                                                                                           

Piatok 21. 11.  2025

Zemiaková na kyslo

I.       Kuracie prsíčka, omáčka - mandľový chren, ½ ryža, ½ hranolky, obloha (1, 7)

II.      Dusená zelenina, volské oko 2ks, mastené zemiaky (1, 3, 7)                                                             

III.     Dukátové buchty s vanilkovým krémom (1, 3, 7)

 

 

III.     Vyprážaný syr, varené zemiaky/hranolky, tatárska omáčka                                               8,50

IV.     Zeleninový šalát, dľa dennej ponuky, dressing, pečivo                                                      7

V.      Vyprážaný bravčový rezeň (200g), varené zemiaky, zeleninová obloha                              9,80

VI.     Prírodné kuracie prsia (200g) so šunkou a syrom, ½ hranolky, ½ ryža, obloha (1, 7)         9,70

 

Hmotnosť mäsa v surovom stave 120 g.

Hmotnosť prílohy: zemiaky 200 g, hranolky 200 g, ryža 150 g, knedle 160 g, cestoviny 200 g.

Zmena v jedálnom lístku vyhradená. Tel.: 041/59 891 40, mobil: 0948 116 072

Alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, jačmeň, ovos, kamut) a ich výrobky, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové bôby a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Kysličník siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.