
HOSTINEC JAMI
MENU IBA NA ROZVOZ
Objednávky menu na nasledujúci deň do 14:00 hod.
Pondelok 28. 7. 2025
Cesnaková
I. Tortila plnená kuracím mäsom, zelenina, dressing (1, 3, 7)
II. Bratislavské bravčové pliecko, cestoviny (1, 3)
Utorok 29. 7. 2025
Guľášová
I. Kuracie rezy, nivový preliv, ½ dusená ryža, ½ hranolky, obloha (1, 7)
II. Boloňské špagety, sypané syrom (1, 7)
Streda 30. 7. 2025
Sedliacka
I. Námornícke hovädzie mäso (hov. mäso, čer. víno, rajčinová omáčka, varené vajíčko), dusená ryža (1, 3)
II. Čevabčiči s cibuľkou, varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)
Štvrtok 31. 7. 2025
Ovarová
I. Segedínsky guľáš, kysnuté knedle (1, 3, 7)
II. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, kyslá uhorka (1, 3, 7)
Piatok 1. 8. 2025
Kulajda
I. Lahôdkové bravčové karé, ryža, šalát (1)
II. Fazuľové struky na smotane, varené vajíčka (2ks), mastené zemiaky (1, 3, 7)
III. Domáca tvarohová žemľovka s jablkami (1, 3, 7)
III. Vyprážaný syr, varené zemiaky/hranolky, tatárska omáčka 8,50 €
IV. Zeleninový šalát, dľa dennej ponuky, dressing, pečivo 7 €
V. Vyprážaný bravčový rezeň (200g), varené zemiaky, zeleninová obloha 9,80 €
VI. Prírodné kuracie prsia (200g) so šunkou a syrom, ½ hranolky, ½ ryža, obloha (1, 7) 9,70 €
Príprava jedál MENU III. IV. V. a VI. trvá 20-30 minút!
Hmotnosť mäsa v surovom stave 120 g.
Hmotnosť prílohy: zemiaky 200 g, hranolky 200 g, ryža 150 g, knedle 160 g, cestoviny 200 g.
Zmena v jedálnom lístku vyhradená. Tel.: 041/59 891 40, mobil: 0948 116 072
Alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, jačmeň, ovos, kamut) a ich výrobky, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové bôby a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Kysličník siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.