HOSTINEC JAMI

CENA 6,50 €

 

MENU IBA NA ROZVOZ

Objednávky menu na nasledujúci deň do 14:00 hod.

 

Pondelok 27. 10.  2025

Rascová s vajcom

I.       Bravčové pliecko na smotane, cestoviny (1, 7)

II.      Prírodný kurací plátok, ½ ryža, ½ varená zemiaky, zeleninová obloha (1)

 

Utorok 28. 10.  2025

Krúpková

I.       Vyprážaný bravčový rezeň, mastené zemiaky, čalamáda (1, 3)

II.      Bryndzové halušky so slaninou (1, 7) 

Streda 29. 10.  2025

Mäsový krém

I.       Pečené kuracie stehno, ryža, kompót (1)

II.      Vyprážaný karbonátok, zemiaky na kyslo (1, 3, 7)

 

Štvrtok 30. 10.  2025

Cesnaková

I.       Hamburské bravčové stehno, knedle (1, 3, 7)

II.      Kotlíkový guláš, chlieb

Piatok 31. 10.  2025

Kulajda

I.       Kurací rezeň „ONDRÁŠ“ (v zemiak. ceste), zemiaky, obloha (1, 3)

II.      Rybie filé zapečené s anglickou slaninou a syrom, varené zemiaky, zelenin. obloha (3, 4, 7)

III.     Šúľance plnené makom, kakao, maslo (1, 3)

 

 

III.     Vyprážaný syr, varené zemiaky/hranolky, tatárska omáčka                                               8,50 

IV.     Zeleninový šalát, dľa dennej ponuky, dressing, pečivo                                                      

V.      Vyprážaný bravčový rezeň (200g), varené zemiaky, zeleninová obloha                              9,80 

VI.     Prírodné kuracie prsia (200g) so šunkou a syrom, ½ hranolky, ½ ryža, obloha (1, 7)         9,70 

 

Príprava jedál MENU III.  IV. a V.  trvá 20-30 minút!

 

Hmotnosť mäsa v surovom stave 120 g.

Hmotnosť prílohy: zemiaky 200 g, hranolky 200 g, ryža 150 g, knedle 160 g, cestoviny 200 g.

Zmena v jedálnom lístku vyhradená. Tel.: 041/59 891 40, mobil: 0948 116 072

Alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, jačmeň, ovos, kamut) a ich výrobky, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové bôby a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Kysličník siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Pondelok 26. 7.  2021

Rascová s vajcom

I.     Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)

II.    Bravčový „KATOV ŠĽAH“, ryža, obloha (1)

 

                      Utorok 27. 7.  2021                      

Vývar so zeleninou a cestovinou

I.       Hamburské bravčové stehno, kysnuté knedle  (1, 3, 7)

II.      Cestoviny zapečené s kuracím mäsom a nivou (1, 3, 7) 

 

Streda 28. 7.  2021

Kapustová

I.       Hovädzí tokáň, dusená ryža (1)

II.      Mletý rezeň v cestíčku, varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)

 

Štvrtok 29. 7.  2021

Fazuľová s párkom

I.     Kuracie prsíčka„FLORIDA“(ananás, broskyňa, syr),½ hranolky,½ dusená ryža, obloha (1, 3, 7)

II.    Bravčové rizoto sypané syrom, kyslá uhorka (1, 7)                             

 

Piatok 30. 7.  2021

Srbská

I.       Dijónske kuracie prsíčka, ½ dusená ryža, ½ hranolky, obloha (1, 10)

II.      Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)

III.     Letný zeleninový šalát, syrové nugety, dressing, pečivo (1, 3)