
HOSTINEC JAMI
MENU IBA NA ROZVOZ
Objednávky menu na nasledujúci deň do 14:00 hod.
Pondelok 8. 9. 2025
Frankfurtská
I. Kurací rezeň v syrovom cestíčku, zemiaky, obloha (1, 3, 7)
II. Mexická fazuľa, opekaná klobása, kyslá uhorka, chlieb (1, 3)
Utorok 9. 9. 2025
Kapustová
I. Čiernohorský bravčový rezeň, varené zemiaky, zeleninová obloha (1, 3)
II. Kuracia pečeň na cibuľke, dusená ryža, uhorka
Streda 10. 9. 2025
Hovädzí vývar s cestovinou
I. Hovädzie varené, kôprová omáčka, kysnuté knedle (1, 3, 7)
II. Čevabčiči s cibuľkou a horčicou, varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)
Štvrtok 11. 9. 2025
Zeleninová
I. Študentský rezeň, mastené zemiaky, šalát (1, 3)
II. Mexický guľáš, dusená ryža (1)
Piatok 12. 9. 2025
Paradajková
I. Prírodný bravčový plátok, ½ ryža, ½ varené zemiaky alebo hranolky, obloha (1)
II. Fazuľové struky na smotane, varené vajíčko 2ks, mastené zemiaky (1, 3, 7)
III. Rezance s makom, cukrom a maslom (1, 7)
III. Vyprážaný syr, varené zemiaky/hranolky, tatárska omáčka 8,50 €
IV. Zeleninový šalát, dľa dennej ponuky, dressing, pečivo 7 €
V. Vyprážaný bravčový rezeň (200g), varené zemiaky, zeleninová obloha 9,80 €
VI. Prírodné kuracie prsia (200g) so šunkou a syrom, ½ hranolky, ½ ryža, obloha (1, 7) 9,70 €
Príprava jedál MENU III. IV. a V. trvá 20-30 minút!
Hmotnosť mäsa v surovom stave 120 g.
Hmotnosť prílohy: zemiaky 200 g, hranolky 200 g, ryža 150 g, knedle 160 g, cestoviny 200 g.
Zmena v jedálnom lístku vyhradená. Tel.: 041/59 891 40, mobil: 0948 116 072
Alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, jačmeň, ovos, kamut) a ich výrobky, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové bôby a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Kysličník siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.
Pondelok 26. 7. 2021
Rascová s vajcom
I. Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)
II. Bravčový „KATOV ŠĽAH“, ryža, obloha (1)
Utorok 27. 7. 2021
Vývar so zeleninou a cestovinou
I. Hamburské bravčové stehno, kysnuté knedle (1, 3, 7)
II. Cestoviny zapečené s kuracím mäsom a nivou (1, 3, 7)
Streda 28. 7. 2021
Kapustová
I. Hovädzí tokáň, dusená ryža (1)
II. Mletý rezeň v cestíčku, varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)
Štvrtok 29. 7. 2021
Fazuľová s párkom
I. Kuracie prsíčka„FLORIDA“(ananás, broskyňa, syr),½ hranolky,½ dusená ryža, obloha (1, 3, 7)
II. Bravčové rizoto sypané syrom, kyslá uhorka (1, 7)
Piatok 30. 7. 2021
Srbská
I. Dijónske kuracie prsíčka, ½ dusená ryža, ½ hranolky, obloha (1, 10)
II. Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)
III. Letný zeleninový šalát, syrové nugety, dressing, pečivo (1, 3)