HOSTINEC JAMI
CENA 6,50 €
MENU IBA NA ROZVOZ
Objednávky menu na nasledujúci deň do 14:00 hod.
Pondelok 27. 10. 2025
Rascová s vajcom
I. Bravčové pliecko na smotane, cestoviny (1, 7)
II. Prírodný kurací plátok, ½ ryža, ½ varená zemiaky, zeleninová obloha (1)
Utorok 28. 10. 2025
Krúpková
I. Vyprážaný bravčový rezeň, mastené zemiaky, čalamáda (1, 3)
II. Bryndzové halušky so slaninou (1, 7)
Streda 29. 10. 2025
Mäsový krém
I. Pečené kuracie stehno, ryža, kompót (1)
II. Vyprážaný karbonátok, zemiaky na kyslo (1, 3, 7)
Štvrtok 30. 10. 2025
Cesnaková
I. Hamburské bravčové stehno, knedle (1, 3, 7)
II. Kotlíkový guláš, chlieb
Piatok 31. 10. 2025
Kulajda
I. Kurací rezeň „ONDRÁŠ“ (v zemiak. ceste), zemiaky, obloha (1, 3)
II. Rybie filé zapečené s anglickou slaninou a syrom, varené zemiaky, zelenin. obloha (3, 4, 7)
III. Šúľance plnené makom, kakao, maslo (1, 3)
III. Vyprážaný syr, varené zemiaky/hranolky, tatárska omáčka 8,50 €
IV. Zeleninový šalát, dľa dennej ponuky, dressing, pečivo 7 €
V. Vyprážaný bravčový rezeň (200g), varené zemiaky, zeleninová obloha 9,80 €
VI. Prírodné kuracie prsia (200g) so šunkou a syrom, ½ hranolky, ½ ryža, obloha (1, 7) 9,70 €
Príprava jedál MENU III. IV. a V. trvá 20-30 minút!
Hmotnosť mäsa v surovom stave 120 g.
Hmotnosť prílohy: zemiaky 200 g, hranolky 200 g, ryža 150 g, knedle 160 g, cestoviny 200 g.
Zmena v jedálnom lístku vyhradená. Tel.: 041/59 891 40, mobil: 0948 116 072
Alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, jačmeň, ovos, kamut) a ich výrobky, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové bôby a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Kysličník siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.
Pondelok 26. 7. 2021
Rascová s vajcom
I. Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)
II. Bravčový „KATOV ŠĽAH“, ryža, obloha (1)
Utorok 27. 7. 2021
Vývar so zeleninou a cestovinou
I. Hamburské bravčové stehno, kysnuté knedle (1, 3, 7)
II. Cestoviny zapečené s kuracím mäsom a nivou (1, 3, 7)
Streda 28. 7. 2021
Kapustová
I. Hovädzí tokáň, dusená ryža (1)
II. Mletý rezeň v cestíčku, varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)
Štvrtok 29. 7. 2021
Fazuľová s párkom
I. Kuracie prsíčka„FLORIDA“(ananás, broskyňa, syr),½ hranolky,½ dusená ryža, obloha (1, 3, 7)
II. Bravčové rizoto sypané syrom, kyslá uhorka (1, 7)
Piatok 30. 7. 2021
Srbská
I. Dijónske kuracie prsíčka, ½ dusená ryža, ½ hranolky, obloha (1, 10)
II. Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)
III. Letný zeleninový šalát, syrové nugety, dressing, pečivo (1, 3)
