HOSTINEC JAMI

Jedálny lístok - denné menu od 11:00 hod. do 13:00 hod.

Cena denného menu 6,50 - €

 

Pondelok 19. 5. 2025

Hrachová s párkom

I.     Bravčový tokáň, dusená ryža, kyslá uhorka (1)

II.    Kurča na paprike, cestoviny (1, 3, 7)

 

                   Utorok 20. 5. 2025                      

Kelová

I.     Dusené hovädzie mäso, smotanová omáčka, mastené zemiaky (1, 3, 7)

II.    Šošovica na kyslo, opečená klobása, volské oko, kyslá uhorka, chlieb (1, 3)

 

Streda 21. 5.  2025

Zemiaková s paprikou

I.       Pečené bravčové karé, mastené zemiaky, čalamáda (1)

II.      Hydinová pečeň na cibuľke, dusená ryža, kyslá uhorka (1)      

 

Štvrtok 22. 5.  2025

Ovarová

I.       Zemiakové knedlíky plnené údeným mäsom, kyslá kapusta  (1)

II.      Labužnícky kurací rezeň (kur. mäso, horčica, cibuľa, chren), varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7, 10)

 

Piatok 23. 5.  2025

Zeleninový vývar s kapáním

I.       Prírodný kurací plátok, pažítková omáčka, ½ dusená ryža, ½ hranolky, obloha (1, 3, 7)

II.      Omeleta so syrom, mastené zemiaky, cvikla (1, 3, 7)

III.     Ovocné knedlíky s tvarohovým prelivom (1, 3, 7)

 

III.     Vyprážaný syr, varené zemiaky/hranolky, tatárska omáčka                                               8,50 

IV.     Zeleninový šalát, dľa dennej ponuky, dressing, pečivo                                                      

V.      Vyprážaný bravčový rezeň (200g), varené zemiaky, zeleninová obloha                              9,80 

VI.     Prírodné kuracie prsia (200g) so šunkou a syrom, ½ hranolky, ½ ryža, obloha (1, 7)         9,70 

 

Príprava jedál MENU III.  IV. a V.  trvá 20-30 minút!

 

Hmotnosť mäsa v surovom stave 120 g.

Hmotnosť prílohy: zemiaky 200 g, hranolky 200 g, ryža 150 g, knedle 160 g, cestoviny 200 g.

Zmena v jedálnom lístku vyhradená. Tel.: 041/59 891 40, mobil: 0948 116 072

Alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, jačmeň, ovos, kamut) a ich výrobky, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové bôby a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Kysličník siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Pondelok 26. 7.  2021

Rascová s vajcom

I.     Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)

II.    Bravčový „KATOV ŠĽAH“, ryža, obloha (1)

 

                      Utorok 27. 7.  2021                      

Vývar so zeleninou a cestovinou

I.       Hamburské bravčové stehno, kysnuté knedle  (1, 3, 7)

II.      Cestoviny zapečené s kuracím mäsom a nivou (1, 3, 7) 

 

Streda 28. 7.  2021

Kapustová

I.       Hovädzí tokáň, dusená ryža (1)

II.      Mletý rezeň v cestíčku, varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)

 

Štvrtok 29. 7.  2021

Fazuľová s párkom

I.     Kuracie prsíčka„FLORIDA“(ananás, broskyňa, syr),½ hranolky,½ dusená ryža, obloha (1, 3, 7)

II.    Bravčové rizoto sypané syrom, kyslá uhorka (1, 7)                             

 

Piatok 30. 7.  2021

Srbská

I.       Dijónske kuracie prsíčka, ½ dusená ryža, ½ hranolky, obloha (1, 10)

II.      Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)

III.     Letný zeleninový šalát, syrové nugety, dressing, pečivo (1, 3)