
HOSTINEC JAMI
Jedálny lístok - denné menu od 11:00 hod. do 13:00 hod.
Cena denného menu 6,50 - €
Pondelok 19. 5. 2025
Hrachová s párkom
I. Bravčový tokáň, dusená ryža, kyslá uhorka (1)
II. Kurča na paprike, cestoviny (1, 3, 7)
Utorok 20. 5. 2025
Kelová
I. Dusené hovädzie mäso, smotanová omáčka, mastené zemiaky (1, 3, 7)
II. Šošovica na kyslo, opečená klobása, volské oko, kyslá uhorka, chlieb (1, 3)
Streda 21. 5. 2025
Zemiaková s paprikou
I. Pečené bravčové karé, mastené zemiaky, čalamáda (1)
II. Hydinová pečeň na cibuľke, dusená ryža, kyslá uhorka (1)
Štvrtok 22. 5. 2025
Ovarová
I. Zemiakové knedlíky plnené údeným mäsom, kyslá kapusta (1)
II. Labužnícky kurací rezeň (kur. mäso, horčica, cibuľa, chren), varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7, 10)
Piatok 23. 5. 2025
Zeleninový vývar s kapáním
I. Prírodný kurací plátok, pažítková omáčka, ½ dusená ryža, ½ hranolky, obloha (1, 3, 7)
II. Omeleta so syrom, mastené zemiaky, cvikla (1, 3, 7)
III. Ovocné knedlíky s tvarohovým prelivom (1, 3, 7)
III. Vyprážaný syr, varené zemiaky/hranolky, tatárska omáčka 8,50 €
IV. Zeleninový šalát, dľa dennej ponuky, dressing, pečivo 7 €
V. Vyprážaný bravčový rezeň (200g), varené zemiaky, zeleninová obloha 9,80 €
VI. Prírodné kuracie prsia (200g) so šunkou a syrom, ½ hranolky, ½ ryža, obloha (1, 7) 9,70 €
Príprava jedál MENU III. IV. a V. trvá 20-30 minút!
Hmotnosť mäsa v surovom stave 120 g.
Hmotnosť prílohy: zemiaky 200 g, hranolky 200 g, ryža 150 g, knedle 160 g, cestoviny 200 g.
Zmena v jedálnom lístku vyhradená. Tel.: 041/59 891 40, mobil: 0948 116 072
Alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, jačmeň, ovos, kamut) a ich výrobky, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové bôby a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Kysličník siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.
Pondelok 26. 7. 2021
Rascová s vajcom
I. Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)
II. Bravčový „KATOV ŠĽAH“, ryža, obloha (1)
Utorok 27. 7. 2021
Vývar so zeleninou a cestovinou
I. Hamburské bravčové stehno, kysnuté knedle (1, 3, 7)
II. Cestoviny zapečené s kuracím mäsom a nivou (1, 3, 7)
Streda 28. 7. 2021
Kapustová
I. Hovädzí tokáň, dusená ryža (1)
II. Mletý rezeň v cestíčku, varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)
Štvrtok 29. 7. 2021
Fazuľová s párkom
I. Kuracie prsíčka„FLORIDA“(ananás, broskyňa, syr),½ hranolky,½ dusená ryža, obloha (1, 3, 7)
II. Bravčové rizoto sypané syrom, kyslá uhorka (1, 7)
Piatok 30. 7. 2021
Srbská
I. Dijónske kuracie prsíčka, ½ dusená ryža, ½ hranolky, obloha (1, 10)
II. Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)
III. Letný zeleninový šalát, syrové nugety, dressing, pečivo (1, 3)