HOSTINEC JAMI

 

MENU IBA NA ROZVOZ

Objednávky menu na nasledujúci deň do 14:00 hod.

 

Pondelok 8. 9. 2025

Frankfurtská

I.     Kurací rezeň v syrovom cestíčku, zemiaky, obloha (1, 3, 7)

II.    Mexická fazuľa, opekaná klobása, kyslá uhorka, chlieb (1, 3)

 

                     Utorok 9. 9. 2025                       

Kapustová

I.     Čiernohorský bravčový rezeň, varené zemiaky, zeleninová obloha (1, 3)

II.    Kuracia pečeň na cibuľke, dusená ryža, uhorka

 

Streda 10. 9.  2025

Hovädzí vývar s cestovinou

I.       Hovädzie varené, kôprová omáčka, kysnuté knedle (1, 3, 7)

II.      Čevabčiči s cibuľkou a horčicou, varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7) 

 

Štvrtok 11. 9.  2025

Zeleninová

I.       Študentský rezeň, mastené zemiaky, šalát (1, 3)

II.      Mexický guľáš, dusená ryža (1)

                                                                     

Piatok 12. 9.  2025

Paradajková

I.       Prírodný bravčový plátok, ½ ryža, ½ varené zemiaky alebo hranolky, obloha (1)

II.      Fazuľové struky na smotane, varené vajíčko 2ks, mastené zemiaky (1, 3, 7)

III.     Rezance s makom, cukrom a maslom (1, 7)

 

III.     Vyprážaný syr, varené zemiaky/hranolky, tatárska omáčka                                               8,50 

IV.     Zeleninový šalát, dľa dennej ponuky, dressing, pečivo                                                      

V.      Vyprážaný bravčový rezeň (200g), varené zemiaky, zeleninová obloha                              9,80 

VI.     Prírodné kuracie prsia (200g) so šunkou a syrom, ½ hranolky, ½ ryža, obloha (1, 7)         9,70 

 

Príprava jedál MENU III.  IV. a V.  trvá 20-30 minút!

 

Hmotnosť mäsa v surovom stave 120 g.

Hmotnosť prílohy: zemiaky 200 g, hranolky 200 g, ryža 150 g, knedle 160 g, cestoviny 200 g.

Zmena v jedálnom lístku vyhradená. Tel.: 041/59 891 40, mobil: 0948 116 072

Alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, jačmeň, ovos, kamut) a ich výrobky, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové bôby a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Kysličník siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Pondelok 26. 7.  2021

Rascová s vajcom

I.     Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)

II.    Bravčový „KATOV ŠĽAH“, ryža, obloha (1)

 

                      Utorok 27. 7.  2021                      

Vývar so zeleninou a cestovinou

I.       Hamburské bravčové stehno, kysnuté knedle  (1, 3, 7)

II.      Cestoviny zapečené s kuracím mäsom a nivou (1, 3, 7) 

 

Streda 28. 7.  2021

Kapustová

I.       Hovädzí tokáň, dusená ryža (1)

II.      Mletý rezeň v cestíčku, varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)

 

Štvrtok 29. 7.  2021

Fazuľová s párkom

I.     Kuracie prsíčka„FLORIDA“(ananás, broskyňa, syr),½ hranolky,½ dusená ryža, obloha (1, 3, 7)

II.    Bravčové rizoto sypané syrom, kyslá uhorka (1, 7)                             

 

Piatok 30. 7.  2021

Srbská

I.       Dijónske kuracie prsíčka, ½ dusená ryža, ½ hranolky, obloha (1, 10)

II.      Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)

III.     Letný zeleninový šalát, syrové nugety, dressing, pečivo (1, 3)