HOSTINEC JAMI

Jedálny lístok - denné menu od 11:00 hod. do 13:00 hod.

Cena denného menu 6,50 - €

 

Pondelok 24. 3. 2025

Hŕstková

I.     Pečená bravčová krkovička, mastené zemiaky, čalamáda (1)

II.    Pekingská kuracia zmes, ryža, obloha (1, 6, 10)

 

                    Utorok 25. 3. 2025                    

Ovarová

I.     Bratislavské bravčové pliecko, cestoviny (1, 3, 7)

II.    Kurací rezeň v kari cestíčku, varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)

 

Streda 26. 3.  2025

Držková

I.       Prírodný bravčový závitok, smotanová omáčka, mastené zemiaky  (1, 3, 7)

II.      Bryndzové halušky so slaninkou (1, 7)

 

Štvrtok 27. 3.  2025

Vývar s cestovinou

I.       Maďarský guľáš, kysnuté kndele  (1)

II.      Vyprážaný bravčový rezeň, mastené zemiaky, šalát (1, 3, 7)

 

Piatok 28. 3.  2025

Paradjková

I.       Pečené kuracie stehno, ryža, kompót  (1)

II.      Rybie filé „ORLY“, varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 4, 7)

III.    Jarný zeleninový šalát, grilované krabie tyčinky, strúhaný syr, dressing, pečivo (4, 7)

 

III.     Vyprážaný syr, varené zemiaky/hranolky, tatárska omáčka                                               8,50 

IV.     Zeleninový šalát, dľa dennej ponuky, dressing, pečivo                                                      

V.      Vyprážaný bravčový rezeň (200g), varené zemiaky, zeleninová obloha                              9,80 

VI.     Prírodné kuracie prsia (200g) so šunkou a syrom, ½ hranolky, ½ ryža, obloha (1, 7)         9,70 

 

Príprava jedál MENU III.  IV. a V.  trvá 20-30 minút!

 

Hmotnosť mäsa v surovom stave 120 g.

Hmotnosť prílohy: zemiaky 200 g, hranolky 200 g, ryža 150 g, knedle 160 g, cestoviny 200 g.

Zmena v jedálnom lístku vyhradená. Tel.: 041/59 891 40, mobil: 0948 116 072

Alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, jačmeň, ovos, kamut) a ich výrobky, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové bôby a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Kysličník siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Pondelok 26. 7.  2021

Rascová s vajcom

I.     Vyprážaný kurací rezeň, zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)

II.    Bravčový „KATOV ŠĽAH“, ryža, obloha (1)

 

                      Utorok 27. 7.  2021                      

Vývar so zeleninou a cestovinou

I.       Hamburské bravčové stehno, kysnuté knedle  (1, 3, 7)

II.      Cestoviny zapečené s kuracím mäsom a nivou (1, 3, 7) 

 

Streda 28. 7.  2021

Kapustová

I.       Hovädzí tokáň, dusená ryža (1)

II.      Mletý rezeň v cestíčku, varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)

 

Štvrtok 29. 7.  2021

Fazuľová s párkom

I.     Kuracie prsíčka„FLORIDA“(ananás, broskyňa, syr),½ hranolky,½ dusená ryža, obloha (1, 3, 7)

II.    Bravčové rizoto sypané syrom, kyslá uhorka (1, 7)                             

 

Piatok 30. 7.  2021

Srbská

I.       Dijónske kuracie prsíčka, ½ dusená ryža, ½ hranolky, obloha (1, 10)

II.      Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka (1, 3, 7)

III.     Letný zeleninový šalát, syrové nugety, dressing, pečivo (1, 3)